Monday, January 11, 2010

Rimas

Aku rimas la tengok AJL-24.
Semalam aku rimas tengok Indie Yeh Yeh. Sebab yang produce citer tu tak layak buat citer tu.

AJL-24.
What's with the checkered floor, black and white theme, stupid choreographed crowd...?

Takyah cakap la tapi aku dah agak dah kalau tak AF punya anak murid menang, AF punya anak murid juga menang. Yang selain daripada tu semua rencahan tepian aje. Macamana lagu macam tu boleh menang? Kalau betul sedap sangat la kan, and ramai peminat, tentu lepas final performance dia tu mendapat tepukan encore paling gemuruh, tapi sunyi je aku tengok. Orang berpusu keluar ada la. Ok fine whatever.

Yang kumpulan Search punya logo, aku tau la dari dulu logo korang dari dulu macam tu rupanya, mata dajjal tak hengat punya. Kot la dulu zaman jahiliah korang main tarohhhh aje. Tapi ini zaman sudah jauh kedepan. Takkan tak tau lagi mata satu dajal, tambah lagi lambang segitiga tu, bukan main lazat lagi terpampang kat skrin. Makin lama makin besar liplap nye. Korang pengikut ke apa? Bodoh ke buat-buat bodoh. Takde nye kebetulan. Samada tau atau buat-buat tak tau. Atau bodoh.

Sama kes la dengan gomen-gomen body ni. Semua logo dah tukar segitiga. Apsal? Apsal? Bodoh ke buat-buat bodoh?

Rimas.

6 comments:

Ely Hasrul said...

hahahahhaha.. aku suka gak ajl nih tapi separuh dari peserta lah. hujan nye crowd tuh kejutan ke ape? tapi spjg tgk tu dok kulu kilir lah xdek le lekat dpn tv.. iye pemenang tuh tak masuk tertusuk dalam hati aku pon lagu tuh. kasik aje la micheal jeksen tuh menang eh silap faizal tahir hahahaha.. tgh sedap baring kat sofa ngan sami dgr pawana.. tetiba 'huh! freemason!' hahahahahhahahahahhahah mmg lazat jadik pampangan..

BlueEwoke said...

I pun perasan akan logo tiga segi berserta mata dajjal tu. Tak tau la diorg saja2 letak (naive) atau pun memang ada agenda sendiri. Ish ish..

biqque said...

ramalanku benar belaka.

i dalam hati dah cakap, ha ni mesti dib komplen ni! hahahaha! i rasa diorang 'rasa' takde pape yg salah or pelik bak kata kawan Na tu...

pape pun, i dah mula cintakan FT :D my new jacko!

supersonic_teeth said...

gives dibitz the illuminati handshake. hahahahahaha. kekadang aku terpk gak, diorg tau ke simbol2 ni. takkan tatau kotttt *grin*

Indo Furniture said...

Permission Promotions please
Thanks Greetings Indo Furniture Need Info Contact Us ......
FURNITURE PALACE JEPARA
FURNITURE JEPARA
TEAK FURNITURE JEPARA
CHEAP CABINETS
CHEAP SEAT
CHEAP CABINETS
CHEAP BEDS
LIVING ROOM CHEAP
DINING ROOM CHEAP

M Yusuf said...

Permission Promotions please
Thanks Greetings Indo Furniture Need Info Contact Us ......
ISTANA MEBEL JEPARA
FURNITURE JEPARA
MEBEL JEPARA
FURNITURE MINIMALIS
MEBEL MINIMALIS
FURNITURE MURAH
MEBEL MURAH
FURNITURE JATI
MEBEL JATI
INDONESIA FURNITURE
Mebel Jepara, Furniture Jepara, Jepara Mebel, Jepara Furniture, Toko Furniture Jepara, Mebel Jati, Mebel Minimalis, Jepara Minimalis