Monday, January 11, 2010

Disinformation Agents

Despite me promoting against the Illuminati, Freemasons, etc and told people to do their reseach, let me advice that there are Disinformation Agents out there, ya?

People like Alex Jones and David Icke are hired agents to divert our view from the truth. Ini contoh la. Ada ramai lagi.

You see, I don't need to dig in too deep to know what is going on. I only need to know the basics. Who, what, where, how, why, when?

When I said go do your research, please study what's enough to understand what's going on around us. Tolong la jangan korek dalam sangat sampai kita sendiri tak kuat iman, akhirnya kita pula yang kecundang, jadi gila tak tentu hala, paranoid tak tentu pasal, sembahyang tetap tak buat, kan?

Kalau minat, silakanlah. Takde siapa yang halang. Tapi bila hati kita pun gundah gulana, dari faham terus jadi tak faham. Ada yang dah faham apa itu dajjal, tiba-tiba dia pulak bersetuju dengan Big Bag Theory. Apa kes? Kau daripada golongan terselamat tetiba jadi golongan sesat nak mampus. Jangan...

To me, I don't know much (Illuminati). I don't want to know much. I know what's enough for me to look around and point out what is right and what is wrong. I don't need to memorize George Bush's great grand jokong's name to know the roots of these agendas. I don't need to read deeply about the reptillian conspiracies. I don't need to entirely know the rituals of entering the Freemason. But I know. And when you know, you know it is happening right in front of you.

I might as well memorize the 25 Rasul. Might as well read about Nabi Adam. Kau tau, aku baca kisah Nabi Adam, boleh menangis tau? Belum baca pasal kisah Nabi Muhammad (saw) lagi tu! Hehehe... ye aku baru nak baca. Dulu baca macam baca buku kanak-kanak. Ini dah besar panjang, baca la dengan pemahaman duniawi kita sekarang.

So, why read about our enemies? Kan lebih baik baca pasal nabi-nabi kita, agama kita.


Recap: Be careful when you do your research. Bukan semua kat internet tu betul. Ada yang sengaja buat macam betul tapi sebenarnya untuk lebih menyesatkan kita.

How do they work? Kalau kau perasan la mana-mana superstar, artist, selebriti, asalnya baik, prihatin, lemah lembik, tapi cergas memberi semangat supaya kita terus maju. Pastu lama-lama diorang akan keluarkan teori atau ajaran yang kononnya masuk akal dan betul. Ha.. jaga-jaga.

Contoh la macam Oprah (ha jangan terkezut). Baik, kan? Charity here and there. Tapi tau tak dia ada Church of Oprah? Amende Church of Oprah??? Amende??? Anything with the word NEW is not new to me and ONE is not one to me. New world, new earth. One world, One nation. You go search.

Aku tengok Oprah jugak la, bukan tak tengok terus. Saja up to date (konon haha). Layan nyampah kot.

Ok la. Blah.

7 comments:

Free Our Mind said...

ARtikel yang sangat menarik,

anda sangat prihatin dalam membuat satu kajian dan membuat saya tertarik untuk mengikutinya. jika anda tahu mengenai New World Order, New Earth, One World, One Nation, One Religion tapi ada satu yang kita tidak sedari yang telah berlegar-legar dalam dunia kita.

BENECTINE ORDER.
untuk tahu lebih lanjut sila ke
http://holywar-efairy.blogspot.com/2009/12/pope-roman-peter-ii-cantus-benedictine.html

kemunculan POPE ROMAN PETER II adalah pope yang terakhir.. (ke-112, sekarang ke-111).

dalam artikel tersebut ada mencerita seorang bishop bercerita mengenai mereka.

walaupun artikel (mengenai bishop) itu adalah sangat meragukan, tapi kita ambil segala bukti dan catatan yang dikatakan dan kita kaji mengikut acuan.

semoga "BIDITZ" dapat menambah ilmu disana.

jika tidak keberatan kitaa boleh berkongsikan ilmu dan pengetahuan mengenai Secret Society..

di email/YM

war_feelp8@yahoo.com


sekian terimakasih.

teruskan perjuangan yang masih jauh.

kira said...

biditz la pulak

dibitz said...

free our mind: thank you for the feedback and findings. am reading it now. :)

kira: dibitz can beat it! :D

biqque said...

jap nak gelak biditz tu jap...hehehe...

1malaysia tu dah mula la tu...

Free Our Mind said...

alamak.. maaf...

kesilapan sebutan..
kemungkinan keyboard salah letak huruf...

hehehehe..

maafkan aku Biditz or dibitz..

yeah!`

Ely Hasrul said...

aku mati2 ingat free of mind nih nk perli ko debi hahahha biditz.. debi to the beat.

note: nnti conf psl niat & cara2 semayang. aritu tergendala

p/s- mlm tadik mee kari aku xsedap :(

supersonic_teeth said...

biditz mcm tajuk lagu michael jackson. beat itzzzz. ada zzzz kat belakang. hehehe.

church of oprah --> yeah like wth?