Tuesday, January 12, 2010

Garaa Band - Timurlistiwa @ KL Jam Asia

This call song sing song sall cong... enjoys.



Aku ingat lagi, lagu ni paling susah nak buat sebab aku tak dapat nak feel chording dia. Susah ke apa aku tak tau la. Mungkin tak dapat rokok gulung perisa vanilla kot masa tu. Anyway, we did this song at our friend's friend's house. Serious aku tak kenal sangat mamat tu, tapi dia cukup baik hati bagi kunci rumah supaya kitorang boleh siapkan lagu ni. Sorry, tiada maksiat berlaku. Aku macam nak mati bina melodi dengan Arab men'strumming'kan melodi indah itu, dah hampir terbalikkan meja dah aku masa tu, akhirnya Nanzo datang setelah berejam kitorang tunggu dengan jajan-jajan diorang tu, maka kita berjaya bergabung tenaga menghasilkan melodi yang pelik ini.

Timurlistiwa, one of my fav during jamming. I would love to make it my blog theme... huhuuu...


Timurlistwa
Song: Arab, Dibitz, Nanzo, Fyzal, Apek
Lyrics: Nanzo

Apa yang ada di sana?
Syurga dunia kepalsuan semata
Segala media tercipta
Bagi mereka yang mudah terlupa

*
Jangan kau ikutkan hatimu yang buta
Jiwa tercalar
Jangan kau biarkan dirimu diperdaya
Harapan dusta

**
Walau mana jauh kau mengembara
Kau sedarlah
Sinaran dan kebenaran kau cari
Ada di sini

Selamilah diri sendiri
Asia asalmu yang paling sejati
Tetapkan tapakmu berdiri
Ribut barat pasti 'kan kita takluki


Nota: Kitorang ada EP ye... nak order aku bleh sign. hahahaaaaaa...


Thank you to all of our supporters. Especially yang jerit paling kuat dalam gig ni. hahaha...

4 comments:

kira said...

woohoo bestnye post pasal lagu hehe

supersonic_teeth said...

perjuangan kita masih jauh. ayuh!

biqque said...

sila layari http://biqque.blogspot.com/2010/01/u-must-listen-to-garaa-band.html (promo nih!)

-si penjerit-

MR. PET EX-TIKL9495 said...

Deeb, seram aku tengok ko Deeb. Tak pernah aku tengok ko dalam versi ni. Kah kah kah!

Memain je.

Bagus la korang... cam aku, aku tak reti main instrument la.

Cuma kalo ko flashback dan backlash-kan balik... sapa main flute kat belakang stage masa Ezam baca sajak dia tu ek?

Huhuhuhu... Kelakor!