Wednesday, June 2, 2010

GAMBAR TRIBUTE TO ROCK KANGKANG 2010




Gua janji tak pernah mungkir ya... nah gambar-gambar...

Gambar-gambar yang aku sempat ambil adalah Candy, Sons of Adam, Junction dan Rockers sahaja. Tapi gambar-gambar Candy and Sons of Adam tak cantik, maka ini saja la yang boleh lepas QC. Enjoy!

Hatta (Junction)


Junction performing.
Look at all the cameras around me. Made mine really looked like from the 90's.


Hatta (Junction) on the speakers where we stood. Boleh capai dengan tangan.


BJ (Rockers)
A true guitar hero.


Joe (Rockers)
Rockstar habis gaya dia.
"Berapa banyak lagu daa... sikit-sikit sudah la. Ko bukan tau umur aku masih mudaaa..."
Cracks me up everytime!


Irman (Rockers) & I
Ni la gambar yang aku rasa disabotajkan. Next time aku belikan dia cekak, suruh pakai sebelum bergambar. No kompromi. Irman you owe me another picture.
Irman, my drum hero. Kalau setakat Malaysia & Singapura, Irman memang no. 1, bagi aku la...


Me, Arab, Hatta (Junction) & his girl.


Elly, Arab (lagi? tak aci), Hatta (Junction) & his girl, Fyzal

**click pics to enlarge**

Click for more TRIBUTE TO ROCK KANGKANG 2010


Going back to the 90's was really fun. I was really impressed some dressed the way it was then.

Tapi jangan la harap setiap gig Rock Kangkang aku pergi. Memang tak laa.. Ini pun pasal dorang ni aje.

Additional:
Oh ya.. after reading my comments, I must mention that the crowd that night were really great. And the rockstars were very friendly. I guess the years built them. :)

6 comments:

ghost said...

bergambar bersama living legends.
aaaah mmg best la show ni.the crowd buat rasa cam tahun 1990.suasana kedai makan tu mcm betul2 zaman early 90's.musician semua best2 and friendly :)

dibitz said...

i agree! suasana tu memang buat kita tersenyum :)

Aisha said...

HAHAHAHAHAHAH suruh dia pakai cekak. HAHAHAHAHHAHAA. but that pic is funny. :) okay what, ada gambar yg buat tersenyum hehe.

Biqque said...

KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH! BETUL! GAMBAR TU SGT FUNNY! if i ada mesti i tlg pegangkan rambut dia...haih, bestnyer korangggg! nak kangkang gakkkkkkk!

debyG! said...

lu mmg kangkang babe!!!!!!! lol

elly mustafa said...

me: errr...abg hatta..kitorang nak amik gambar sama bole..(menggeletar ckp ngan rockstar siut)
hatta: boleh...boleh..(dgn penuh sopan santun sambil mengajak galpren nyer bergambar skalik)
me: (eh eh..galpren dia pun amik skalik ke???cesssss...baru nak konon amik gambar sebelah dia..cessss)