Monday, August 9, 2010

Komen Yang Takde Hasil Kalau Baca

Aku suka la komen-komen seperti kat chatbox aku tu (belah kiri bawah). Menunjukkan betapa mulianya hati orang-orang kita. Dari penulisan pun kita dapat agak umur orang tu... darjah 2 kot? Anyway, silalah komen macam tu lagi. Kasi hit page aku banyak lagi. Thank you.



Nak complain pasal Sate Kajang Haji Samuri..... korang memang sombong tahap dewa tonggeng. Silalah perbaiki perwatakan anda, kalau tidak mungkin business tak diberkati... sekian.

5 comments:

Biqque said...

sate kajang samuri tu mmg! sombong melayu lupa diri gegila!

owh ye, bagus jugak if ada komen terlampau, dah lama rasanya tak maki berkumpulan ni :D

ghost said...

restoran hj samuri dah 3 tempat pekerja takde adab punya. franchise asal boleh je takde training tu.
dah kena maki baru nak kasi bawang lebih

Liz Rohaizat said...

dib, saya suggest awak cuba SATAY STATION. ada kat kg. pandan. sedap! kalah satay kajang haji samuri.

tmpt dia agak tersorok. bkn apa. kat kwsn kampung. kalau lalu, kita akan ckp, "bwk keta. org ni buat kenduri ke?". sekali rupanya kedai satay.

menu dia ada 2 je. pelbagai satay dan mee rebus bonda. mee rebus pun sedap. RM6 semangkuk. satay pulak agak mahal. 80 sen secucuk tp mmg sedap. besar tapi lembut dan juicy. x mcm samuri punya. skrg ni, samuri punya dah low quality la. dari segi adab pekerja sampai la ke tasteless satay.

Liz Rohaizat said...

sori, bkn bwk keta tp byk keta. hehhe

MR. PET EX-TIKL9495 said...

Kualiti mau jaga. Baik produk ka, servis ka... kualiti mau jaga.